Haku päättynyt: Hallinto- ja talousjohtaja, Suomen 4H-liitto

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin 4H-liiton ulkopuolelle etsimme nyt avaintehtävään hallinto- ja talousjohtajaa.

Onko työn merkityksellisyys sinulle tärkeä motivaattori työssäsi? Hallitsetko talouden mekanismit erinomaisesti? Onko sinulla intohimoa kehittää organisaatioiden HR-asioita?

Hallinto- ja talousjohtajana toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa Suomen 4H-liiton toimitusjohtajan kanssa ja vastaat strategisesta talouden johtamisesta, tuloksista ja kehittämisestä. Huolehdit talous- ja hallintoprosessien laadusta ja tuotat ennakointi- sekä arviointitietoa järjestön tarpeisiin. Valmistelet liiton talousarvion, laadit tilinpäätöksen sekä hoidat rahoitusneuvottelut. Lisäksi vastaat myös 4H-säätiön varainhoidosta. Osallistut koko järjestön johtamiseen liiton johtoryhmän jäsenenä ja toimit hallintotiimin esihenkilönä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta talous- ja hallintopalvelujen tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Toivomme sinun olevan motivoitunut ja rohkea tarvittaessa uudistamaan tukipalvelujemme toimintamalleja ja -tapoja. Arvostamme innostuneisuutta ja halua sekä kehittää että itse kehittyä. Odotamme erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä vankkaa tietoteknistä osaamista. Englannin kielen taitoa tarvitset erityisesti kansainvälisten hankkeidemme yhteydessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisessa organisaatiossa, jossa on tyytyväinen henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat. Meillä on hyvä henki ja mukava tehdä töitä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat projektissa avustavalta konsultilta Tapio Tervomaalta, Arespartners, p. 0400 709 532 varmimmin torstaina 19.1. ja perjantaina 20.1. klo 11–13. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta maanantaihin 23.1. mennessä.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H-järjestö koostuu Suomen 4H-liitosta ja lähes 200:sta paikallisesta 4H-yhdistyksestä ympäri Suomea. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40. Ruotsinkielistä 4H-toimintaa järjestää Finlands Svenska 4H. Toiminnan merkittävin rahoittaja on maa- ja metsätalousministeriö. 4H on yksi Suomen suurimmista lapsi- ja nuorisojärjestöistä yli 40 000 jäsenellään. Vuosittain sen toimintaan osallistuu liki 150 000 lasta ja nuorta.