Haku päättynyt: Kansainvälisten asioiden harjoittelija, Suomen 4H-liitto

4H on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus-, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia eri puolella Suomea. Maailmassa on yli 80 4H-järjestöä ja 4H:lla on maailmanlaajuisesti lähes 10 miljoonaa jäsentä. Suomen 4H-järjestö on aktiivisesti mukana maailmanlaajuisessa, eurooppalaisessa ja pohjoismaisessa yhteistyössä ja toteuttaa sen myötä mm. nuorisovaihtoja ja kansainvälisiä tapahtumia. 

Etsimme Suomen 4H-liittoon iloista ja itsenäistä kansainvälisten asioiden harjoittelijaa hoitamaan 4H-järjestön nuorisovaihtoon ja kansainvälisen toiminnan viestintään liittyviä töitä. Työtehtäviin kuuluu mm. sähköpostiviestintä englanniksi, matkustusvaihtoehtojen selvittäminen, matkalippujen hankkiminen, vaihtoon tulevien nuorten vastaanottaminen sekä vapaaehtoisten ohjaaminen. Tehtäviin kuuluu lisäksi someviestintä nuorisovaihdoista sekä nuorten ja vaihtoperheiden neuvominen mahdollisissa ongelmatilanteissa. 

Edellytämme:  

  • hyvää suomen ja englannin kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito on eduksi 
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
  • MS Office -ohjelmien käyttökokemusta 
  • positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta 

Lisäksi toivomme: 

  • monipuolista eri viestintäkanavien hallintaa 
  • kokemus 4H-nuorisovaihdosta ja 4H-toiminnasta on plussaa, mutta ei välttämätön 

Tarjoamme monipuolisia ja hauskoja työtehtäviä kansainvälisessä seurassa.  

Työpaikka sijaitsee 4H-liiton Helsingin toimipisteessä Alppilassa. Etätyö on osittain mahdollista. Työ edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla sekä satunnaisesti työskentelyä myös iltaisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan noin 15.5.2023. Työn kesto on kolme kuukautta, palkka 1665 e/kk.  

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 27.1.2023 osoitteeseen johanna.polkki@4h.fi. Ethän lähetä videohakemusta. 

Tiedustelut 20.1. klo 8–12 tai 23.1. klo 12–16: Johanna Pölkki 044 783 0304.
Haastattelut järjestetään 9. ja 10.2.2023 klo 12–16 välillä. 

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista noin 40 liitossa.