Haku päättynyt: Harjoittelija, luonnontuotealan kehittämishanke, Suomen 4H-liitto

Tule kehittämään kanssamme luonnontuotealaa Kaakkois-Suomen alueella. Suomen 4H-liitto etsii harjoittelijaa Yrittäjyyttä luonnosta -hankkeeseen. Yrittäjyyttä luonnosta -hankkeella luodaan ja kehitetään luonnontuotealan liiketoiminnan edellytyksiä, etsitään ratkaisuja luonnontuotteiden keruulogistiikkaan sekä parannetaan alan työllistämismahdollisuuksia. Hankkeessa tuotetaan tietoa, osaamista ja toimintamalleja luonnontuotteiden tehokkaiden ja toimivien tuoteketjujen synnyttämiseksi. Hanketta rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Harjoittelijan keskeisimmät työtehtävät ovat Kaakkois-Suomen luonnontuotealan toimialaselvityksen ja alueellisen markkinatutkimuksen toteuttaminen yhdessä projektipäällikön kanssa. Tämän lisäksi harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu erilaisten koulutusten ja tapahtumien järjestämisen sekä viestinnän avustavat tehtävät.

Työ sisältää jonkin verran liikkumista Kaakkois-Suomen alueella, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään etänä kotoa käsin.

Toivomme:

  • Kaakkois-Suomen (Etelä-Karjala ja Kymenlaakso) aluetuntemusta
  • Markkinatutkimusten perusteiden hallintaa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
  • Kiinnostusta luonnontuotealaa kohtaan
  • Hyvää suomen kielen taitoa ja viestinnällistä osaamista
  • MS Office -ohjelmien käyttötaitoa

Toivoisimme, että voisit aloittaa tehtävässä maaliskuun aikana. Kyseessä on 3-4 kuukauden mittainen harjoittelu. Harjoittelijan palkka on 1665€/kk. Emme edellytä harjoittelutukea. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 28.2.2023 mennessä osoitteeseen: anni.hirvonen@4h.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Anni Hirvonen, aluejohtaja Etelä-Suomi
anni.hirvonen@4h.fi
050 441 8636 (soittoajat: 17.2. kello 9-13 ja 27.2. kello 14-16)

Reetta Tupasela, projektipäällikkö, Yrittäjyyttä luonnosta -hanke
reetta.tupasela@4h.fi
040 776 4583

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 35.