Suuressa kesäyrittäjyyswebinaarissa puhutaan nuorten yrittäjyydestä

4H:n ja Nordean Suuri kesäyrittäjyyswebinaari kokoaa nuoria yrittäjiä ja asiantuntijoita keskustelemaan muun muassa siitä, millaista tukea nuoret yrittäjät kaipaavat yrittäjäpolullaan ja mitä yhteiskunnallista merkitystä on sillä, että nuoret perustavat yrityksiä.

Webinaarissa koitamme etsiä ratkaisuja siihen, miten voisimme yhteiskunnassa tukea nuoria yrittäjiä vielä enemmän. Webinaarin ajankohta on 3.9. klo 10.00–11.30 ja siihen voi ilmoittautua täällä 4h-akatemia.fi/webinaari

Maksuton webinaari on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille päättäjille, asiantuntijoille, verkostoille, kouluille ja ennen kaikkea yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yrittäjinä toimiville nuorille.

Paneelissa mielenkiintoinen kattaus puhujia

Webinaarissa nuorten yrittäjyydestä keskustellaan paneelissa, jonka juontaa supersuosittu tubettaja Roni Back.

Paneelissa on mukana keskustelemassa Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg, 16-vuotias 4H-yrittäjä Sofia Kraptsak, Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskari, Nordean yritysasiakkuuksien johtaja Aleksi Lehtonen sekä Suomen 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski. Osana webinaaria näemme nuorten yrittäjien tarinoita ja pääsemme kuulemaan platinaa myyneen laulaja-lauluntekijä Mikko Harjun esityksen. Webinaari lähetetään suorana Kuntatalon studiosta Helsingistä.

Suuri kesäyrittäjyyswebinaari päättää kaksi merkittävää 4H-järjestön projektia

Yhteistyössä Nordean kanssa 4H toteutti hankkeen, jossa Nordean toimihenkilöt tarjosivat tukeaan ja osaamistaan 80:lle aloittavalle kesäyrittäjälle vapaaehtoistyönä. Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa Kadonneen kesätyön metsästys -hankkeessa 4H on auttanut yritystoiminnan käynnistämisessä erityisesti niitä 15–17-vuotiaita nuoria, joilla ei vielä toukokuussa ollut kesätyöpaikkaa. Molempien projektien tavoitteena on ollut tukea nuorten työllistymistä erityisesti yrittäjyyden kautta.

Webinaari on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.