Tule tervehtimään meitä NUORI2023-tapahtumassa

NUORI2023 – valtakunnallinen kasvatus- ja nuorisoalan kohtaaminen järjestetään Jyväskylässä 18.–20.4.2023. Suomen 4H-liitolla on tapahtumassa oma messupiste, jonka teemana on alle 18-vuotiaiden työllistyminen ja yrittäjyys.

NUORI2023 on koko kasvatus- ja nuorisoalan suurtapahtuma, jossa alan toimijoiden on mahdollista kehittää osaamistaan ja verkostoitua. Sen järjestää Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry.

Tapahtuma on suunnattu kasvatus- ja nuorisoalan ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Jopa 3000 alan toimijaa saapuvat tapahtumaan ympäri Suomea eri kunnista, järjestöistä, seurakunnista ja alan oppilaitoksista.

4H-järjestöllä on tapahtumassa oma näyttelypiste, jolla esittelemme 4H:n toimintaa erityisesti nuorten työllistymisen näkökulmasta.

Tapahtuman ohjelma pyrkii vastaamaan koko kasvatus- ja nuorisoalan tarpeisiin ja toiveisiin, jotta alan toimijoiden edellytyksen edistää nuorten hyvinvointia olisivat mahdollisimman hyvät. Seminaariohjelman tiimoilta etsitään vastauksia kasvatus- ja nuorisoalan ajankohtaisiin ja polttaviin kysymyksiin sekä perehdytään nuoruuteen, nykytrendeihin sekä -ilmiöihin.

Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

  • Nuorten työllistyminen
  • Ympäristöahdistuksen kohtaaminen
  • Poikien ulkonäköpaineet ja kehorauha
  • Turvallinen tila
  • Lasten ja nuorten konfliktit
  • Antirasistinen työote

Tarkempaa tietoa ohjelmasta sekä ilmoittautumisohjeet löydät tapahtuman verkkosivulta. Nähdään messuilla!