European Youth Event – ilmoittaudu mukaan kansainväliseen virtuaalitapahtumaan!

Euroopan Parlamentti haluaa kuulla nuorten ääntä ja järjestää suuren, kansainvälisen nuorisotapahtuman teemalla “The future is ours”. Kokonaisuuteen kuuluu online-tapahtumia 4.10.2021 alkaen sekä päätapahtuma on 8.-9.10.2021 Strasbourgissa ja verkossa. Ohjelman ja tarkemmat tiedot löydät tapahtuman nettisivuilta.

Voimme lähettää osallistujia virtuaalitapahtumaan Rural Youth Europen kautta. Voit ilmoittautua mukaan, jos olet 18-30 – vuotias 4H:n jäsen, vapaaehtoinen tai työntekijä.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, viimeistään 18.9.2021, sähköpostitse johanna.polkki(a)4h.fi. Kerro ilmoittautuessa nimesi, ikäsi sekä 4H-yhdistyksesi. Tiedot välitetään Rural Youth Europelle. Virtuaalitapahtuma on osallistujille maksuton.

Tule mukaan tekemään Euroopan tulevaisuutta!

Viestinnän harjoittelijan blogi: 4H:ssa sain viestiä tärkeänä pitämistäni aiheista

Valtiotieteiden maisteri Jenni Tuhkanen oli huhtikuusta elokuun 2021 loppuun Suomen 4H-liiton viestinnän harjoittelijana. Jennin tehtävänä oli vastata opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman Kadonneen kesätyön metsästys -kampanjan viestinnästä. Jenni kertoo blogissa harjoittelukokemuksestaan.…

Tiedekerhopilotti Sähkölä

Pilotoimme STEK ry:n (Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus) kanssa lapsille ja nuorille sopivia oppimateriaaleja. Materiaalia muokataan 4H:n käyttöön sopivaksi, ja myöhemmin saamme hyvää aineistoa TOP-tehtäväpankkiin. Pilottivaihtoehtoja on kaksi, ja yhdistys sitoutuu…