Hae nopeasti! Kansainvälinen tapahtuma kiertotaloudesta 3.-8.9.2019 Helsingissä

Kiinnostavatko kestävä kuluttaminen ja tuotanto? Haluatko oppia lisää kiertotaloudesta kansainvälisessä porukassa ja levittää oppimaasi eteenpäin? Hae LoopLife-tapahtumaan!

Tapahtuma on tarkoitettu 16-30-vuotiaille. Tapahtuman järjestävät NSU (Nordisk Samorganisation for Ungdomsarbete) ja Saga Finland. Tapahtumaa rahoittaa Erasmus+.

Mitä maksaa?

Osallistumismaksua ei ole, tapahtuman järjestäjä tarjoaa majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Matkoista Helsinkiin ja takaisin korvataan enintään 100 e.

Miten haetaan?

Lue lisää ja täytyä hakulomake täältä: https://www.nsunet.org/aktiviteter . Lähetä hakemus osoitteeseen info@nsunet.org

Hakemukset käsitellään sitä mukaa kun niitä saapuu, eli nyt kannattaa olla nopea.

Lisätiedot (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi): info@nsunet.org

Kerhonohjaajille liikunnan ohjaajakoulutusta!

4H ja Olympiakomitea pilotoivat elokuussa Lasten Liikunnan ohjaajakoulutuksia. Kun ohjaaja on kouluksen käynyt, kerho saa käyttää Lasten Liike -tunnusta. Koulutus on suunnattu matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille. Koulutus sopii aloitteleville kerhonohjaajille,…

4H:n Pohjanmaan ja Pirkanmaan marja-asemat välittävät puolukkaa

4H-yhdistykset vastaanottavat ja välittävät jälleen marjoja luonnonmarjayrityksille. Eri puolilla Pohjanmaata ja Pirkanmaata avataan ensi viikosta alkaen yhteensä 35 marja-asemaa, jotka ostavat alkusadon puolukkaa päivän hintaan. Kannustamme nuoria poimimaan puolukoita ja…