Tervetuloa Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa -seminaariin 21.3.

Tapahtuman ajankohta:

Location: EDUKO auditorio, Utinkatu 85, Kouvola

Tervetuloa kuulemaan ravintorikkaiden luonnontuotteiden käytöstä ja niiden monista mahdollisuuksista Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa -seminaariin 21.3.2023 klo 9.00-12.00. Seminaarissa luonnontuotealan ammattilaiset kertovat keruutuotteiden matkasta luonnosta lautaselle, lasiin ja tuotteiksi.

Tule kuulemaan huippukokki Ossi Palonevan innostava esitys siitä, miten luonnonkeruutuotteet tuovat lisäarvoa ravintola-, elintarvike- ja matkailutoimintaan. Tämän lisäksi sympaattinen Lari Laurikkala, Nokkos Companyn perustaja, johdattelee kuulijat kukkien, kääpien, marjojen ja villien yrttien käyttöön juomateollisuudessa.

Paikallisista toimijoista puheenvuoron saavat luonnontuotteita yrityksessään käyttävä, villiyrttikouluttaja ja kokki Virpi Petäjämäki sekä metsänomistaja Pasi Kauppi kertoo, miten Saimaan keruuosuuskunta syntyi, millaisia metsästä saatavia luonnontuotteita se käyttää toiminnassaan ja miten osuuskunta hyödyttää siihen kuuluvia metsänomistajia.

Paikan päällä luonnontuotteiden maistelua ja kahvitarjoilu klo 10.25.

Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan seminaariin 19.3. mennessä Lyytin sivuilla. (Huom, paikkoja on rajoitetusti).

Tilaisuuden järjestää Metsäkeskuksen ja
Suomen 4H-liiton Yrittäjyyttä luonnosta -yhteistyöhanke.
Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!