Tule mukaan 4H-nuorten tapaamiseen Tampereelle!

4H-vaikuttajanuorten toteuttama 4H-miitti järjestetään Tampereella 28.10.2023 klo 12–15. Maksuttoman tapahtuman tavoitteena on mahdollistaa nykyisten ja entisten 4H-aktiivien sekä toiminnasta kiinnostuneiden lämminhenkinen kohtaaminen kiinnostavien aiheiden ja ohjelman parissa.

4H-vaikuttajanuorten järjestämässä tapahtumassa “Mieli ja maailma voi hyvin” pääset viettämään rentoa päivää samalla verkostoituen muiden osallistujien kanssa. Tapahtumassa pohditaan yhdessä ajankohtaisia asioita mielenterveyteen, ympäristöön ja kansainvälisyyteen liittyen. 

Tarkoituksena on, että 4H-miiteistä muodostuisi jatkuva perinne ja tilaisuus 4H:laisten kohtaamiselle. Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tavata nykyiset 4H-vaikuttajanuoret sekä kuulla tarinoita 4H:n kansainväliseen toimintaan osallistuneilta. 

Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus osallistua muihin hauskoihin aktiviteetteihin. Osallistujat pääsevät esimerkiksi halutessaan mukaan pakopeliin ratkaisemaan mysteeriä tai kokeilemaan ohjatusti rumpujen soittoa. Tarjolla on osallistujille sekä suolaista että makeaa välipalaa. 

Tapahtuma järjestetään lauantaina 28.10. klo 12–15 Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa (Pellavatehtaankatu 4, 33100 Tampere). Tapahtuma on suunnattu 15–30-vuotiaille nykyisille ja entisille 4H-nuorille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös ystävät, joten nappaa kaveri mukaan!

Tapahtuma on maksuton ja osa 4H-järjestön 95-vuotisjuhlavuoden tapahtumia. Tietoa tapahtumapaikan esteettömyydestä voit lukea Tampereen kaupungin kotisivuilta.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viimeistään 19.10.2023.