Tule nuorisotoimikuntaan tekemään 4H-harrastuksen tulevaisuutta

Nuorisotoimikunnan tavoitteena on vahvistaa nuorten omia tekoja 4H:ssa.
Teot ovat mm. nuorten vaikuttamista, toiminnasta kertomista ja 4H-nuorten edustamista. Me yhdessä teemme tulevaisuutta!

Nuorisotoimikunnassa pääset kehittämään taitojasi vaikuttajana. Tekemällä opit varmasti uutta järjestöstä, kehittämisestä ja luot uusia kontakteja. Aktiivinen toiminta kerryttää kokemusta, jonka voit osoittaa osana ansioluetteloasi.

Haku vuodelle 2020 auki 1.-30.11.2019

Nuorisotoimikunta eli Nutoku on valtakunnallinen verkosto vaikuttamisesta kiinnostuneille 16–28-vuotiaille 4H-harrastajille. Mukaan voit tulla, kun jaat innon ja motivaation opetella vaikuttamista yhdessä muiden nuorten kanssa. Kokeneemmat nuoret vaikuttajat toivotamme myös lämpimästi tervetulleiksi. Nutokun jäsenet edustavat kaikkia 4H-nuoria.

Nuorisotoimikunta on nuorten omaa toimintaa. Nutoku tapaa vuoden aikana kasvotusten muutamia kertoja. Tapaamisten välillä pidetään yhteyttä sähköisesti. Nuorisotoimikunnalla on 4H-järjestössä oma valmentaja.

Haun perusteella Nuorisotoimikuntaan valitaan jäsenet vuodelle 2020. Verkostoon valitaan 12 nuorta. Valintakriteerejä ovat kokemuksesi 4H-toiminnasta, oma motivaatiosi olla tekemässä ja vaikuttamassa sekä valtakunnallinen kattavuus. Toiminta perustuu aktiiviseen vapaaehtoisuuteen eikä luottamustehtävästä makseta palkkaa. Edustustehtävien ja kokousten matkakulut korvataan.

Hae 2020 Nuorisotoimikuntaan

Tutustu vuoden 2019 nuorisotoimikuntalaisiin ja  vaikuttamistoimintaan Instagramissa @4Hnutoku.

Lisätietoa:
Nuorisotoimikunnan valmentaja: Sampo Juhajoki, sampo.juhajoki@4h.fi, p. 050-3209635
2019 Nutokun yhteyshenkilö: Oskar Mannelin, o.mannelin@gmail.com, p. 045-6398780