4H:n Yritystä pelissä -webinaarissa Mika Aittamäki ja Peter Vesterbacka

Tervetuloa Yritystä pelissä -webinaariin 17.2. klo 13:00! Webinaari on Yritystä pelissä -hankkeen järjestämä tilaisuus, jossa esitellään hankkeen tuloksia ja nuorten yrittäjyyden tukemiseen tuotettua  mobiilipeliä. Jotta ohjelma ei olisi liian kuivakka, on mukana myös puheenvuoroja peleistä, pelillistämisestä ja yrittäjyydestä.

Mukana keskustelemassa ovat kaksi pelialan superstaraa: Mika Aittamäki ja Peter Vesterbacka. Organisaatioanarkisti ja pelillistäjä Mika Aittamäki kertoo puheenvuorossaan pelillistämisestä perusjuuria myöten. Roviosta ja Angry Birdsista tunnettu Peter Vesterbacka taas osallistuu paneelikeskusteluun, jossa keskustellaan kaikkien puhujien kesken aiheesta ”Pelit tulevaisuuden oppimisympäristöinä”. Oppimispelejä maailmalle vievällä Peterillä on tähän varmasti oma sanansa sanottava, joten tätä ei kannata missata!

Lisäksi nuorille suunnatusta Pelimiitti-toiminnasta tulee kertomaan Minna Koirikivi ja Karoliina Keskikallio avaa omaa 4H-yrittäjyyspolkuaan.

Yritystä pelissä -webinaariin pääset liittymään tämän linkin kautta: https://event.prospectumlive.com/yritysta-pelissa

Huomaathan, että sinulta pyydetään nimeä ja sähköpostiosoitetta liittyessäsi webinaari-alustalle. Näitä tietoja kerätään ainoastaan hankkeen vaikuttavuuden todentamista varten, eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin. Halutessasi voit lisätä profiiliisi myös esimerkiksi kuvan ja organisaation.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan innostavaa webinaaria ja osallistumaan keskusteluun!

Lisätietoja:

Jenni Pulska
Yritystä pelissä -hankkeen projektipäällikkö
jenni.pulska@4h.fi
+358 44 783 0327

Mari Pöyhtäri

Itse tehty-rahalla unelmaprojekti!

Kepparikisa, retki, saippuakurssi, someprojekti, mopojen tuunaus tai pelilanit… Mitä unelmaprojekteja juuri sinulla tai teidän kerholla on? Nyt projektin toteuttamiseen on mahdollista saada rahaa! 4H Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille…

Nuoret tarttuivat kesätöihin ryhtymällä yrittäjiksi – koronavuonna ennätysmäärä uusia 4H-yrittäjiä

Moni nuori menetti kesätyöpaikan viime kesänä, kun koronapandemian vuoksi työpaikkoja oli kymmeniä tuhansia vähemmän edellisvuosiin verrattuna. 4H:n tuoreista tilastoista selviää, että vuonna 2020 ennätysmäärä nuoria perusti omia 4H-yrityksiä ja siten…