Haku päättynyt: Hallinto- ja talouspäällikkö, Suomen 4H-liitto

Onko työn merkityksellisyys sinulle tärkeä motivaattori työssäsi? Hallitsetko talouden mekanismit erinomaisesti? Onko sinulla intohimoa kehittää organisaatioiden HR-asioita?

Hallinto- ja talouspäällikkönä toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa Suomen 4H-liiton toimitusjohtajan kanssa ja vastaat strategisesta talouden johtamisesta, tuloksista ja kehittämisestä. Huolehdit talous- ja hallintoprosessien laadusta ja tuotat ennakointi- sekä arviointitietoa järjestön tarpeisiin. Valmistelet liiton talousarvion, laadit tilinpäätöksen sekä hoidat rahoitusneuvottelut. Lisäksi vastaat myös 4H-säätiön varainhoidosta. Osallistut koko järjestön johtamiseen liiton johtoryhmän jäsenenä ja toimit hallintotiimin esihenkilönä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta talous- ja hallintopalvelujen tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä mielellään järjestömaailmassa.  Toivomme sinun olevan motivoitunut ja rohkea tarvittaessa uudistamaan tukipalvelujamme, toimintamalleja ja -tapoja. Arvostamme innostuneisuutta ja halua sekä kehittää että itse kehittyä. Odotamme erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä vankkaa tietoteknistä osaamista. Englannin kielen taitoa tarvitset erityisesti kansainvälisten hankkeidemme yhteydessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisessa organisaatiossa, jossa on tyytyväinen henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat. Meillä on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoinnissa avustavalta konsultilta Tapio Tervomaalta (Arespartners) numerosta 0400 709 532, varmimmin maanantaina 25.9. ja tiistaina 26.9. klo 10–12. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 1.10.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H-järjestö koostuu Suomen 4H-liitosta ja yli 190:stä paikallisesta 4H-yhdistyksestä ympäri Suomea. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40. Ruotsinkielistä 4H-toimintaa järjestää Finlands Svenska 4H. Toiminnan merkittävin rahoittaja on maa- ja metsätalousministeriö. 4H on yksi Suomen suurimmista lapsi- ja nuorisojärjestöistä yli 45 000 jäsenellään. Vuosittain sen toimintaan osallistuu yli 180 000 lasta ja nuorta.