Haku päättynyt: Kasvatuspäällikkö, Suomen 4H-liitto

Oletko viestinnällisesti orientoitunut kasvatusalan ammattilainen, joka motivoituu monipuolisesta tekemisestä erityisesti lasten hyvinvoinnin edistämiseksi? Suomen 4H-liitto ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kasvatuspäällikköä vastaamaan erityisesti alakouluikäisille suunnatuista 4H-nuorisotyön tuotteista, viestinnästä ja koulutuksista.

Toimintamme tavoitteena on tukea lapsen ja nuoren kasvua kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H:ssa lapset ja nuoret oppivat tavoitteellisesti itse tekemällä sisältöinä mm. ruoka, metsä ja luonto sekä kädentaidot. 

Tehtävässäsi:

  • Edistät ja kehität erityisesti 4H-kerhobrändin sisältöjä, näkyvyyttä ja tunnettuutta.
  • Koulutat paikallisia toimijoita lasten toimintaan liittyvissä asioissa. Tarjoat asiantuntijatukea kerhotoimintaan liittyvissä kysymyksissä.
  • Viestit ja vaikutat sekä verkostoidut aktiivisesti eri kanavissa median, päättäjien ja muiden yhteiskunnan toimijoiden kanssa. Sosiaalisen median käyttö on sinulle luontevaa.
  • Suunnittelet ja toteutat erilaisia kampanjoita yhteistyössä kumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa.
  • Kehität uusia toimintamalleja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme, että sinulla on vahvaa pedagogista osaamista ja aito kiinnostus erityisesti alakouluikäisten lasten kasvun tukemiseen ja harrastamiseen. Pystyt hallinnoimaan ja viemään eteenpäin useita projekteja samanaikaisesti. Kirjoitat itse ja työ tekstien sekä kuvallisen ilmaisun parissa on sinulle luontaista. Olet ulospäinsuuntautunut vahva viestijä ja verkostoituja, toimit joustavasti erilaisissa tiimeissä. Ohjaat ja koulutat mielelläsi. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle valtakunnallisen näköalapaikan lasten harrastustoiminnan kehittämiseen sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn monialaisessa ja osaavassa työyhteisössä. Kasvatuspäällikkönä työskentelet nuorisotyön tiimissä Helsingin toimipisteessä. Käytössämme ovat joustavat työtavat. Teet tiivistä yhteistyötä paikallisten 4H-yhdistysten, sidosryhmien ja yhteistyöverkostojen kanssa. Työhösi kuuluu jonkin verran matkustamista.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 1.3.2023. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa sähköisenä Suomen 4H-liittoon kirsi.korpaeus@4h.fi 15.1.2023 mennessä. Ilmoitamme haastatteluun valituille henkilökohtaisesti.

Lisätiedot:

Järjestöjohtaja Marjaana Liukko
marjaana.liukko@4h.fi, +358 44 7830301
Soittoajat: 9.1.2023 klo 14-16 ja 11.1.2023 klo 14-16

Toimitusjohtaja Tomi Alakoski
tomi.alakoski@4h.fi, +358 40 501 5307

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista lähes 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.