Haku päättynyt: Viestintäassistentti, Suomen 4H-liitto 

4H on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus-, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia eri puolella Suomea. Viestintä tekee 4H:n työtä näkyväksi verkossa, sosiaalisessa mediassa ja yhteistyöverkostoissa. Viestimme mm. hiilinieluja Suomeen luovasta Taimiteosta, kiertotaloutta toteuttavasta Reilu Teosta, oppimiseen kannustavasta 4H-akatemiasta sekä nuorten työllistymistä tukevista Helppi-, 4H-yritys- ja Ysit töihin -toiminnoista. 

Suomen 4H-liitto ry hakee viestintäassistenttia 1 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen. Toimistomme sijaitsee Alppilassa, Pasilan ja Triplan läheisyydessä, mutta teemme joustavasti etätöitä.  

Millaisesta työstä on kyse? Viestintäassistenttina pääset käärimään hihat niin sisäisen kuin ulkoisen viestinnän tehtävien parissa. Sisäistä viestintää tehdään mm. 4H:n intrassa sekä Teams-infoissa. Ulkoiseen viestintään kuuluvat useammat WordPress-pohjaiset verkkosivut, lukuisat sosiaalisen median kanavat sekä yhteistyö- ja kumppanuusverkostot ja tietysti media. 

Teet viestintää yhdessä liiton viestintäpäällikön ja viestinnän asiantuntijan kanssa. Visuaalista tukea työhösi saat graafiselta suunnittelijaltamme. Avustat myös nuorisotyön, varainhankinnan, alue- ja lähipalvelun sekä hallinnon asiantuntijoita vaihtelevissa viestinnän tehtävissä. Napsit somejulkaisukelpoisia kuvia ja toimit muutenkin luontevasti somessa, haastattelet nuoria, osallistut kuvausten, kampanjoiden ja tapahtumien toteuttamiseen. Saat perehdytyksen ja tukea kaikkiin tehtäviisi ja voimme muokata työnkuvaasi osaamisesi mukaan. 

Mitä odotamme sinulta?  

  • viestinnän alan opintoja tai muuta tehtävään sopivaa suuntautumista  
  • sujuvaa ja eri kohderyhmät huomioonottavaa kirjoitustaitoa  
  • intoa ja kykyä viestiä sosiaalisen median kanavissa  
  • rohkeutta tehdä mediakontaktointia  
  • positiivista asennetta, priorisointikykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja  
  • valmiutta ottaa haltuun erilaisia ohjelmistoja ja alustoja, erityisesti Microsoft 365 -ohjelmien käyttökokemuksesta on hyötyä  
  • ajoittaista joustavuutta työajoissa ja valmiutta matkustaa tarvittaessa 

Mitä tarjoamme sinulle ja milloin voit aloittaa? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn osana 4H:n ketterää ja osaavaa viestintätiimiä. Kollegoja sinulla on ympäri Suomea yli kymmenessä 4H-liiton toimipisteessä. 

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta (työaika 37,5 tuntia / viikko). Viestintäassistentin palkka on 2 300 euroa / kk. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä helmikuussa 2023. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV perjantaihin 6.1.2023 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mari.poyhtari@4h.fi. Laita sähköpostin otsikoksi “Viestintäassistentti”. Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja työtehtävästä saat viestintäpäällikkö Mari Pöyhtäriltä, 044 783 0307. Soittoajat: torstaina 22.12. klo 9–11, keskiviikkona 28.12. klo 9–11 ja keskiviikkona 4.1. klo 14–16. 

Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkosta sekä haastatteluun valituille valinnasta. Haastattelut pidämme joko livenä 4H:n toimistolla tai Teamsin välityksellä tammikuussa 2023 viikolla 3.  

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista lähes 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.