Kiitä tuttua tai tuntematonta – POP Pankki istuttaa kiitoksista virkistysmetsän

POP Pankki istuttaa puun taimen Kiitollisuuden metsä -kampanjasivuilla annetuista kiitoksista. Kiittää voi kumppaniaan, työkaveria tai vaikkapa naapuriapua tarjonnutta. POP Pankki on varautunut istuttamaan yhteensä 10 000 tainta. Taimet istutetaan yhteistyössä Suomen 4H-liiton Taimiteko-toimintamallin nuorten kanssa.

–Taimiteon kanssa toteutettava metsäkampanja on meidän tapamme laittaa kiitos kiertämään. Mikä parasta, kiitos konkretisoituu tässä kampanjassa monella tavalla. Siinä missä kiitoksen kohde saa oman nimikkopuun, aktiivikäytöstä poistetulle maa-alueelle istutettavasta taimikosta kasvaa virkistäytymishetken tarjoava metsä sekä uusi hiilinielu. Lisäksi Taimiteon myötä nuoret pääsevät kartuttamaan kesätyökokemusta, summaa kampanjasta vastaava POP Pankin markkinointipäällikkö Hanna Siimes.

– Joskus kiitosta ei ehdi huikkaamaan, kun tilanne on jo ohi ja auttaja kadonnut. Monet tutkimukset osoittavat, että kiitollisuuden tunteminen ja ilmaiseminen lisää tyytyväisyyttä, henkilökohtaista hyvinvointia ja optimismia. Kiitos myös vahvistaa ihmissuhteita.

Kiitollisuuden metsän -sivujen sekä meidän sosiaalisen median kanaviemme kautta voi kiittää niin tuttavaa kuin tuntematonta. Kiittää saa myös useampaa henkilöä tai kohdetta, lupaa Hanna Siimes.

– Suomen 4H-liitto haluaa kiittää POP Pankkia tästä hienosta ideasta. On upeaa päästä mukaan kampanjaan, joka tuo iloa suomalaisten arkeen tässä poikkeustilanteessa. Mikä tärkeintä, samalla kun ihmiset jakavat kiitollisuutta, he auttavat istuttamaan Suomeen uutta hiilinielua ja työllistämään nuoria, kommentoi Taimiteon projektipäällikkö Tarja Anttonen.

POP Pankin Kiitollisuuden metsä -kampanjasivut löytyvät osoitteesta www.poppankki.fi/kiitollisuudenmetsa. Voit jakaa myös omissa kanavissasi kiitoksesi, käytäthän silloin aihetunnisteita #kiitollisuudenmetsä #taimiteko.

Lisätietoja:

Hanna Siimes, markkinointipäällikkö, POP Pankki, puh. 040 484 6399

Tarja Anttonen, kumppanuuspäällikkö, Suomen 4H-liitto, Taimiteko, puh. 044 783 0305

Mari Pöyhtäri

4H mukana Hyönteishotellit2020-kampanjassa

4H-järjestö on mukana maa- ja metsätalousministeriön lanseeraamassa Hyönteishotellit2020-kampanjassa, jossa kannustetaan suomalaisia pystyttämään hyönteishotelleja omistamilleen pihoille, parvekkeille ja poluille. Kampanja on osa YK:n kansainvälistä kasvinterveysvuotta, ja sen taustalla on huoli maailmanlaajuisesta…

Vapo Oy lahjoittaa 80 hehtaaria maita 4H-liitolle metsitettäväksi

Tiedote 16.4.2020 Tänä vuonna 80 vuotta täyttänyt Vapo Oy lahjoittaa yhteensä 80 hehtaaria turvetuotannosta poistuneita maa-alueita Suomen 4H-liitto ry:lle metsitettäväksi hiilinieluiksi. Maa-alueet sijaitsevat 15:ssa kohteessa eri puolilla Suomea. 4H metsittää…