Toiminnanjohtaja Porvoon seudun 4H-yhdistykseen

Porvoon seudun 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen syyskuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Porvoon seudun 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. Yhdistyksen toiminta-alueena on Porvoo ja Askola.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat:

  • yhdistyksen talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen
  • 4H-nuorisotyön organisointi
  • nuorten työelämävalmiuksien edistäminen ja yrittäjyyteen kannustaminen
  • viestintä
  • esihenkilötyö

Yhdistys toteuttaa vuonna 2022 Leader-rahoitteista Kyläbuusti hanketta. Hankkeen hallinto ja hanketyöntekijän esihenkilönä toimiminen kuuluvat toiminnanjohtajan tehtäviin. Työaika hankkeelle on 50 % ja työaika toiminnanjohtajan tehtäviin 50 %.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa yliopisto- tai AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 14.8.2022 mennessä sähköpostilla: anni.hirvonen@4h.fi. Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun. Työpaikan osoite: Runeberginkatu 32 E, 06100 Porvoo.

Lisätietoja:

Anni Hirvonen
aluejohtaja, Etelä-Suomi
anni.hirvonen@4h.fi
050 4418636 (Parhaiten tavoitat: 9.8. kello 13-15 ja 11.8. kello 10-13)

www.porvoo.4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista noin 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä.