Haku päättynyt: Toiminnanjohtaja Lapinlahden 4H-yhdistykseen

Lapinlahden 4H-yhdistys ry hakee kokoaikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat:

  • 4H-nuorisotyön organisointi
  • nuorten työelämävalmiuksien edistäminen ja yrittäjyyteen kannustaminen
  • viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen
  • kehittämishankkeiden suunnittelu ja toteutus

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme myös hankeosaamista, soveltuvuutta työtehtävään ja alueen tuntemusta. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä hyvän näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen, sekä vakaat toimintaedellytykset 5-tien varrella. Meillä on vireästi toimiva työyhteisö, jolla on vakiintuneet yhteistyöverkostot ja vahva jalansija Lapinlahden kunnan alueen nuoriso- ja kouluyhteistyössä.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta, palkkaluokka N4.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 21.4.2023 sähköpostilla 4h@lapinlahti.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Päivi Lahdenmäki, p. 040 5054166, yhdistyksen puheenjohtaja Kyösti Puurunen, p. 040 849 5525 ja Suomen 4H-liiton aluejohtaja Kari Kuokkanen p. 050 570 7433.

Haastattelut järjestetään toukokuun aikana. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun henkilökohtaisesti.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi, vastuullisiksi ja yritteliäiksi sekä kannustaa kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä. Lapinlahden 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.