Piha kesäkuntoon ikäihmisille ja nuorille kesätöitä!

Nyt on mahdollista saada reipasta ja ilmaista piha-apua pirkanmaalaisille ikäihmisille. Husqvarnan ja 4H:n kesäkampanjassa nuoret työllistyvät pihatöissä, ja kuka tahansa voi ilmoittaa mukaan tutun tai läheisen ikäihmisen, joka tarvitsee apua.

Tarvitseeko ukki, mummi, pappa, mamma, tuffa tai fammu apua pihansa kanssa? Haluaisitko auttaa, mutta et tiedä miten? Husqvarna ja 4H Suomi yhdistävät voimansa auttaakseen sekä ikäihmisiä että nuoria Pirkanmaalla.

Piha kesäkuntoon ikäihmiselle -kampanjassa työhön koulutetut pirkanmaalaiset nuoret auttavat ikäihmisiä pitämään pihan kunnossa – turvallisuus ja turvavälit huomioiden. Työhön kuuluu nurmikon leikkaus ja trimmaus. Jos sinulla on mielessä Ylöjärvellä, Pirkkalassa tai Tampereella asuva ikäihminen, joka kaipaisi apua pihahommissa, niin toimi nyt! Ehdota tuttavasi tai oma pihasi kunnossapitoa varten.

Hakuaika päättyy 30.5., minkä jälkeen valittuihin pihanomistajiin otetaan yhteyttä. Ehdota pihaa täällä.

Mari Pöyhtäri

Metsäteollisuus ry ja 4H panostavat turvallisiin metsäkokemuksiin

4H:n metsätoiminnassa keskeistä on vahvistaa ja tukea lasten ja nuorten monipuolista metsäsuhdetta. Tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori pääsee osallistumaan metsätoimintaan jossain vaiheessa peruskoulua. Metsäteollisuus ry on mukana tukemassa…

4H lupaa työllistää 250 nuorta Kadonneen kesätyön metsästys -kampanjassa

Koronapandemia varjostaa nuorten työllistymistä myös vuonna 2021, minkä vuoksi 4H-järjestö on käynnistänyt Kadonneen kesätyön metsästys -kampanjan nuorten kesätyöllistymisen tukemiseksi. 4H tarjoaa kesätyömahdollisuuksia 15–17-vuotiaille nuorille, joilla ei toistaiseksi ole vielä kesätyöpaikkaa.…