Haku auki – Inclusion Puzzle 16.–19. kesäkuuta Vilnassa

Kiinnostaako sinua pohjoismainen ja eurooppalainen yhteistyö? Haluatko olla mukana vahvistamassa osallisuutta? Tule mukaan Inclusion Puzzle -tapahtumaan!

NordYouth – Nordic Youth Organisation järjestää 16.–19. kesäkuuta 2022 yhteistyötapahtuman Vilnassa, Liettuassa, haku on auki nyt!

Inclusion Puzzle kerää yhteen inkluusiosta ja osallisuudesta kiinnostuneita toimijoita pohjoismaista ja muista Euroopan maista. Inkluusio on johonkin kuulumista ja osallistumista yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti, ja osallisuus tarkoittaa vaikuttamista, huolenpitoa ja hyvinvoinnin piiriin pääsemistä. Inclusion Puzzlen osallistujat voivat tulla järjestöistä, oppilaitoksista, yrityksistä ja muista organisaatioista eri sektoreilta. Tapahtuma on yli 20-vuotiaille ja kielenä on englanti. Ideoimme yhdessä toimintaa ja tekoja esimerkiksi ukrainalaisten pakolaisten, maahanmuuttajien ja muiden ryhmien osallisuuden ja inkluusion vahvistamiseksi yhteiskunnassa ja yhteisöissä. Tapahtumassa saat myös tietoa eurooppalaisten projektien rahoitusmahdollisuuksista.

Matkakustannuksista korvataan enintään 70 prosenttia 200 euroon asti Suomesta matkustaville, majoitus ja ruokailut ovat osallistujille ilmaisia.

Hae 19. toukokuuta mennessä, hakulomake alla ja infokirje liitteenä.

Lisätietoja:
Jenni Heinonen
Education and Funding Manager
+358 40 7256 974, event@nordung.org