Suuri kesätyöwebinaari 30.3.: nuorille kesätöitä paremmin ja helpommin

4H, K-ryhmä ja Duunitori järjestävät yhteistyössä Suuren kesätyöwebinaarin. Ilmainen webinaari on erinomainen mahdollisuus nuorille ja heidän kouluilleen saapua keräämään kesätyönhakuvinkit taskuun.

Suuri kesätyöwebinaari kokoaa yhteen asiantuntijoiden ja nuorten äänet ja etsii vastauksia siihen, miten nuoret voisivat saada kesätyökokemusta entistä paremmin ja helpommin.

Kokoamme webinaarissa nuorille vinkkejä kesätyön hakemiseen ja organisaatioille nuorten palkkaamiseen. Webinaari onkin suunnattu kesätyöhausta ja -vinkeistä kiinnostuneille nuorille, koululuokille, opettajille ja oppilaitoksille. Lisäksi webinaari on suunnattu nuorten työllistämisestä kiinnostuneille työnantajille. 

Webinaari koostuu kahdesta osuudesta: ensin pohditaan, kuinka nuorten työllistymistä voitaisiin paremmin tukea. Sen jälkeen siirrytään nuoren näkökulmaan ja keskustellaan siitä, miksi ja millainen aktiivisuus työnhaussa kannattaa. Lue webinaarin koko ohjelma ja ilmoittaudu 4H-akatemian sivuilla. 

Suuren kesätyöwebinaarin juontaa Lauri Vaisto Duunitorilta. Paneelissa on mukana keskustelemassa K-ryhmän rekrytointipäällikkö Ilona Castrén, Duunitorin rekrytointi- ja sisältöasiantuntija Lotta Viljamaa, 4H:n toimitusjohtaja Tomi Alakoski ja 4H:n kautta töitä saanut ja Ysit töihin -toiminnassa tänä vuonna mukana oleva ysiluokkalainen Sofie Globoderi. Kuulemme webinaarissa myös viime kesänä työllistyneiden nuorten tarinoita. Webinaari lähetetään suorana K-Kampukselta Helsingistä.